BESTELZUIL

 

Een bestelzuil is ideaal als extra verkooppunt zonder personeel. Het biedt een nieuwe gastbeleving en versnelt het verkoopproces. We zien steeds vaker een bestelzuil ofwel een self-order kiosk staan, ook in winkels. Je drukt enorm de kosten het zorgt voor een zeer efficiënte personeelsbezetting. 

EEN BESTELZUIL VOOR IEDERE ONDERNEMING

Bij Jamezz kijken we naar de doelen van jouw onderneming. Daaropvolgend geven we advies of en welke bestelzuil bij je past. Zo heb je een wandmodel, een enkelzijdig model of een dubbelzijdig model. De investering van de bestelzuil ofwel self-order kiosk is snel terugverdiend. De voordelen zijn oneindig en bieden een mooie oplossing voor diverse issues. 

WAAROM EEN BESTELZUIL IDEAAL Is VOOR DE GAST ÉN VOOR JEZELF

• Een bestelzuil leidt tot gemiddeld 25% meer omzet
• De gemiddelde besteding per gast stijgt aanzienlijk tot wel 30%
• De bestelzuil zorgt voor een efficiëntere personeelsinzet
• Naast de praktische kant is het een echte eye-catcher voor je bedrijf
• Het drukt de maandelijkse kosten
• Voorkomt lange, onoverzichtelijke drukte voor de balie
• Genereert extra inkomsten via upsell en cross-sell acties

HOE WERK HET?

Bekijk hieronder nog eens goed de voordelen van de Jamezz bestelzuil en neem contact op met onze experts. Samen bespreken we je doelen, werkwijze en kansen voor jouw onderneming. Aan de hand daarvan maken we een plan en kostenplaatje voor een passende self-order kiosk, en werken we samen aan het digitale verlengstuk van jouw zaak.

BESTeLZUIL

 

Echt alles is aan te passen zodat het past bij jullie stijl. Bewerk afbeeldingen, screensavers, layouts, gifs, teksten en kleuren, zodat het hoort bij jouw onderneming!

Jamezz is volledig vrijstaand te gebruiken. Via het online keukenscherm of een losse bonnenprinter kun je de bestellingen direct binnen zien komen.

Met een enkele druk op de knop laat je je gasten weten dat de bestelling gereed is.

Zie alle bestellingen direct online binnenkomen, zelfs vanaf je telefoon kun je ben je constant op de hoogte van de bestellingen.!

Geen onverwacht hoge rekeningen achteraf. Gewoon een standaard tarief ongeacht het aantal bestellingen.

Kiosk

Heeft iemand geen drinken bij hun bestelling? Wat dacht u van karaf tafelwater? Speciaalbiertje? Wellicht dat een portie nootjes of bitterballen hier goed bij gaat...

Laat de gasten betalen zoals je zelf wil. Dit kan normaal bij het personeel, direct online bij iedere bestelling, maar ook achteraf online in 1 keer voor de hele tafel.

Met gebruik van de allergenenfilter informeer je jouw gasten goed over de allergenen die aanwezig zijn in jouw gerechten.

Kies verschillende talen op de Jamezz kiosk.

Jamezz helpt jou mee om de jonge gasten een beetje in de gaten te houden qua alcoholconsumptie. Door middel van een leeftijdscheck zullen zij eerst moeten bevestigen dat zij daadwerkelijk alcohol mogen bestellen.

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2021 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia