Meer Jamezz updates? Volg onze nieuwsbrief!

BLOG

QR bestel app horeca personeel

Hoe ondersteunt een QR bestel app het horeca personeel?

JAMEZZ ALGEMEEN

Personeel in de horeca is schaars geworden. De lonen gaan omhoog en het huidige personeel is kostbaar. Hoe ga je als ondernemer om met dit fenomeen? En hoe kan de QR bestel app hierin ondersteunen?

Jamezz en MynOber gefuseerd

JAmezz en mynober zijn officieel gefuseerd

JAMEZZ nieuws

Entree Magazine, hét platform voor de horeca, publiceerde onlangs een mooi artikel over de fusie tussen Jamezz en MynOber. Lees het hele artikel na onderstaande introductie en kom erachter hoe Jamezz zo onwijs hard is gegroeid de afgelopen tijd.

Blog over 5 tips voor de ideale zomerkaart

De big five voor de ideale zomerkaart van 2022!

JAMEZZ algemeen

Horeca ondernemers opgelet! Het zonnetje moet nog doorkomen, maar het nieuwe seizoen staat alweer voor deur. Is jouw zomerkaart al gereed? Lees in deze blog 5 tips om helemaal klaargestoomd te zijn voor het zomerse seizoen van 2022.

Self-ordering in dieren- en attractieparken

SELF-ORDERING GEEFT DE GASTBELEVING IN DIEREN- EN ATTRACTIEPARKEN EEN ENORME BOOST!

JAMEZZ NIEUWS

De snelheid, efficiëntie en het gemak van online bestellen en afrekenen is niet meer weg te denken uit dieren- en attractieparken. Onze klanten in Blijdorp, de Apenheul, Dierenpark Amersfoort, maar ook het Dolfinarium en Aviodroom zien ook dit jaar weer de voordelen in van self-ordering in de horeca.

3 oplossingen voor personeelstekort in de horeca

3 oplossingen voor personeelstekort in de horeca

JAMEZZ advies

De eerste zonnestralen zijn zichtbaar en de horecasector is weer open. Maar de eerste krantenkoppen tonen opnieuw een bedreiging voor de horeca: "Help, er is geen personeel!" In dit artikel lees je drie blijvende oplossingen voor ondernemers om personeelstekort te ondervangen.

QR bestellen hotels en vakantieparken

Steeds meer hotels en vakantieparken maken gebruik van QR bestellen

JAMEZZ algemeen

Bestellen via een QR code in hotels en vakantieparken: we zien de digitalisering enorm groeien in de vrijetijdsindustrie. En dat is niet voor niets. Dit zijn de drie belangrijkste redenen.

functies QR bestellen

De belangrijkste functies van QR bestellen op een rijtje

JAMEZZ algemeen

Vind hier de belangrijkste functies van Jamezz QR bestellen. Geen zorgen, we gebruiken geen moeilijke IT-termen, want een app voor horeca klinkt soms al ingewikkeld genoeg. 

horeca bestel app

Met QR bestellen SCHOMMEL je veilig TUSSEN de maatregelen

JAMEZZ algemeen

Aangezien de heropening weer in het zicht komt helpen we je graag om een zo stabiel mogelijk personeelsbeleid voor te bereiden. Lees hier meer over de bestel app voor horeca. 

bestelzuil in je winkel

DE trend van 2022: een bestelzuil in je winkel

JAMEZZ algemeen

Steeds meer horeca- en retail ondernemingen werken met een extra verkooppunt in de zaak: een bestelzuil. Een trend die in 2022 grote sprongen gaat maken. 

bestelzuil horeca en retail

Wat kost een bestelzuil?

over jamezz

Een bestelzuil voor horeca en retail is ideaal als extra verkooppunt zonder personeel. Benieuwd wat het kost om een bestelzuil aan te schaffen? Hier moet je op letten.

Horeca bestel app

3 tips voor succesvol bezorgen & afhalen in de horeca

JAMEZZ ADVIES

Haal het maximale uit je bezorg & afhaal webshop met deze drie handige tips. Bezorgen en afhalen zijn niet alleen een extra services van je onderneming, maar ook een uitstekende mogelijkheid om het gastencontact te versterken. 

Horeca bestel app

Grotere terrassen in de winter, maar wie komt er werken?

JAMEZZ ALGEMEEN

Grotere terrassen, overkappingen en heaters. Deze winter mogen horecaondernemers hun terras uitbreiden om weer op te starten na alle maatregelen. Hoewel dit goed nieuws is, is de andere kant van de medaille: wie gaat die extra tafels bedienen? 

succsvolle horecabedrijven
Pick-up en delivery service

Wouter aan het woord:

"de 7 redenen waarom deze horecabedrijven wél succesvol zijn."

Gastblog Wouter Verkerk

Horecaspecialist & trendwatcher Wouter Verkerk is sinds 2019 ambassadeur van Jamezz. Deze keer schrijft hij een exclusieve blog over de 7 manieren waarop een horecabedrijf in deze bijzondere tijd wèl succesvol kan zijn.

Drie onmisbare marketingtools voor horeca

DRIE ONMISBARE MARKETINGTOOLS VOOR HORECA ONDERNEMERS

slim ondernemen tip 3

Digitalisering in de horeca biedt steeds meer ruimte voor slimme marketingtools. En jij kan als ondernemer daarvan profiteren. Hoe pak je dit aan? Om te beginnen is het zaak om drie belangrijke marketingtools te begrijpen: framing, suggereren en social proof. 

Slim ondernemen, juiste benaming producten

waarom de juiste benaming leidt tot extra verkoop

slim ondernemen tip 2

De juiste ‘tone-of-voice’, woordkeuze en creativiteit leiden tot een opmerkelijk verschil in verkoop. Uit onderzoek blijkt dat met de juiste benaming, je producten tot wel 300% (!!) beter verkopen dan daarvoor. Waar moet je op letten?

Slim ondernemen, stuur je verkoop

stuur je verkoop met de volgende tips

slim ondernemen tip 1

Wat je verkoopt is grotendeels afhankelijk van jouw sturing. Welke producten je het liefste verkoopt, is onder ander afhankelijk van de marge, het gemak van de bereiding en de belasting voor de keuken of de bar. Stuur je verkoop door te spelen met de volgende elementen.

Meer tijd voor service door digitalisering in de horeca

Digitalisering in de horeca, juist meer tijd voor échte service!

Jamezz advies

Eindelijk weer ruimte voor gastvrijheid, beleving en toegevoegde waarde. Zet je personeel in op waardevolle contactmomenten met de gast en laat digitalisering ondersteunen. Download GRATIS de workflow: "Jamezz in de praktijk".

Oplossing personeelstekort horeca

Digitale menukaart is de toekomst voor horeca

Jamezz advies

Een hogere omzet per tafel, inzicht in belangrijke data en minder kosten. De digitale menukaart is de toekomst voor de horeca. De gast is er allang klaar voor, nu jij als ondernemer nog. 

Oplossing personeelstekort horeca

Dit is de oplossing voor personeelstekort in de horeca

Jamezz advies

QR bestellen ondervangt het personeelstekort. Geen wachttijden, zelf online bestellen en direct afrekenen. Blijf niet achter en innoveer op tijd mee. Lees hier alles wat je moet weten om in no-time aan de slag te gaan.

QR bestellen

QR BESTELLEN IN DE HORECA

OVER JAMEZZ

QR bestellen geeft meer rust voor je team en is een onmisbare oplossing voor je bezettingsprobleem en de 1,5 meter economie. Het is geen vervanging voor personeel, maar een extra service op afstand. Daardoor houd jij meer tijd over voor gastvrijheid en genereer je tot wel 30% meer omzet.

Pick-up en delivery service

Intelligent heropenen? Dat doe je zo!

Jamezz advies

Om ‘intelligent’ te heropenen, zijn er drie pijlers belangrijk: omzet, klantenbinding en innovatie. Lees in deze blog hoe je digitalisering zo inzet, zodat je gelijk begint met een vliegende start.

horeca
Pick-up en delivery service

Wouter aan het woord:

"hoe corona de horecawereld blijvend veranderde."

Gastblog Wouter Verkerk

Horecaspecialist & trendwatcher Wouter Verkerk vertelt over de enorme versnelling van trends, die voor corona al voorzichtig zichtbaar werden.

Pick-up en delivery service

INEENS IN LOCKDOWN? Start met jamezz jouw pick-up en delivery service!

OVER Jamezz

Schakel bij coronamaatregelen meteen naar je pick-up en delivery service en houd je horecazaak draaiende. Wij regelen alle technische zaken en koppelen meteen je kassasysteem aan het online platform.

De nieuwe horeca

DE nieuwe horeca: van persoonlijk naar digitaal?

Jamezz advies

Digitaal bestellen en afrekenen, een snellere service, social media integratie en online acties. Gaan we dan echt van persoonlijk naar digitaal? Nee, niet helemaal. Wij geloven in digitale ondersteuning, niet in complete vervanging.

Klant aan het woord

klant aan het woord - eazie

Gastblog eazie

Interview met Eazie over het gebruik van Jamezz en de persoonlijke  ervaringen van personeel en klanten.

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2023 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia