JAMEZZ ALGEMEEN
Personeel in de horeca is schaars geworden. De lonen gaan omhoog en het huidige personeel is kostbaar. Hoe ga je als ondernemer om met dit fenomeen? En hoe kan de QR bestel app hierin ondersteunen?
JAMEZZ nieuws
Entree Magazine, hét platform voor de horeca, publiceerde onlangs een mooi artikel over de fusie tussen Jamezz en MynOber. Lees het hele artikel na onderstaande introductie en kom erachter hoe Jamezz zo onwijs hard is gegroeid de afgelopen tijd.
JAMEZZ algemeen
Horeca ondernemers opgelet! Het zonnetje moet nog doorkomen, maar het nieuwe seizoen staat alweer voor deur. Is jouw zomerkaart al gereed? Lees in deze blog 5 tips om helemaal klaargestoomd te zijn voor het zomerse seizoen van 2022.
JAMEZZ NIEUWS
De snelheid, efficiëntie en het gemak van online bestellen en afrekenen is niet meer weg te denken uit dieren- en attractieparken. Onze klanten in Blijdorp, de Apenheul, Dierenpark Amersfoort, maar ook het Dolfinarium en Aviodroom zien ook dit jaar weer de voordelen in van self-ordering in de horeca.
JAMEZZ advies
De eerste zonnestralen zijn zichtbaar en de horecasector is weer open. Maar de eerste krantenkoppen tonen opnieuw een bedreiging voor de horeca: "Help, er is geen personeel!" In dit artikel lees je drie blijvende oplossingen voor ondernemers om personeelstekort te ondervangen.
JAMEZZ algemeen
Bestellen via een QR code in hotels en vakantieparken: we zien de digitalisering enorm groeien in de vrijetijdsindustrie. En dat is niet voor niets. Dit zijn de drie belangrijkste redenen.
JAMEZZ algemeen
Vind hier de belangrijkste functies van Jamezz QR bestellen. Geen zorgen, we gebruiken geen moeilijke IT-termen, want een app voor horeca klinkt soms al ingewikkeld genoeg.
JAMEZZ algemeen
Aangezien de heropening weer in het zicht komt helpen we je graag om een zo stabiel mogelijk personeelsbeleid voor te bereiden. Lees hier meer over de bestel app voor horeca.
JAMEZZ algemeen
Steeds meer horeca- en retail ondernemingen werken met een extra verkooppunt in de zaak: een bestelzuil. Een trend die in 2022 grote sprongen gaat maken.
over jamezz
Een bestelzuil voor horeca en retail is ideaal als extra verkooppunt zonder personeel. Benieuwd wat het kost om een bestelzuil aan te schaffen? Hier moet je op letten.
JAMEZZ ADVIES
Haal het maximale uit je bezorg & afhaal webshop met deze drie handige tips. Bezorgen en afhalen zijn niet alleen een extra services van je onderneming, maar ook een uitstekende mogelijkheid om het gastencontact te versterken.
JAMEZZ ALGEMEEN
Grotere terrassen, overkappingen en heaters. Deze winter mogen horecaondernemers hun terras uitbreiden om weer op te starten na alle maatregelen. Hoewel dit goed nieuws is, is de andere kant van de medaille: wie gaat die extra tafels bedienen?
Gastblog Wouter Verkerk
Horecaspecialist & trendwatcher Wouter Verkerk is sinds 2019 ambassadeur van Jamezz. Deze keer schrijft hij een exclusieve blog over de 7 manieren waarop een horecabedrijf in deze bijzondere tijd wèl succesvol kan zijn.
slim ondernemen tip 3
Digitalisering in de horeca biedt steeds meer ruimte voor slimme marketingtools. En jij kan als ondernemer daarvan profiteren. Hoe pak je dit aan? Om te beginnen is het zaak om drie belangrijke marketingtools te begrijpen: framing, suggereren en social proof.
slim ondernemen tip 2
De juiste ‘tone-of-voice’, woordkeuze en creativiteit leiden tot een opmerkelijk verschil in verkoop. Uit onderzoek blijkt dat met de juiste benaming, je producten tot wel 300% (!!) beter verkopen dan daarvoor. Waar moet je op letten?
slim ondernemen tip 1
Wat je verkoopt is grotendeels afhankelijk van jouw sturing. Welke producten je het liefste verkoopt, is onder ander afhankelijk van de marge, het gemak van de bereiding en de belasting voor de keuken of de bar. Stuur je verkoop door te spelen met de volgende elementen.
Jamezz advies
Eindelijk weer ruimte voor gastvrijheid, beleving en toegevoegde waarde. Zet je personeel in op waardevolle contactmomenten met de gast en laat digitalisering ondersteunen. Download GRATIS de workflow: "Jamezz in de praktijk".
Jamezz advies
Een hogere omzet per tafel, inzicht in belangrijke data en minder kosten. De digitale menukaart is de toekomst voor de horeca. De gast is er allang klaar voor, nu jij als ondernemer nog.
Jamezz advies
QR bestellen ondervangt het personeelstekort. Geen wachttijden, zelf online bestellen en direct afrekenen. Blijf niet achter en innoveer op tijd mee. Lees hier alles wat je moet weten om in no-time aan de slag te gaan.
OVER JAMEZZ
QR bestellen geeft meer rust voor je team en is een onmisbare oplossing voor je bezettingsprobleem en de 1,5 meter economie. Het is geen vervanging voor personeel, maar een extra service op afstand. Daardoor houd jij meer tijd over voor gastvrijheid en genereer je tot wel 30% meer omzet.
Jamezz advies
Om ‘intelligent’ te heropenen, zijn er drie pijlers belangrijk: omzet, klantenbinding en innovatie. Lees in deze blog hoe je digitalisering zo inzet, zodat je gelijk begint met een vliegende start.
Gastblog Wouter Verkerk
Horecaspecialist & trendwatcher Wouter Verkerk vertelt over de enorme versnelling van trends, die voor corona al voorzichtig zichtbaar werden.
OVER Jamezz
Schakel bij coronamaatregelen meteen naar je pick-up en delivery service en houd je horecazaak draaiende. Wij regelen alle technische zaken en koppelen meteen je kassasysteem aan het online platform.
Jamezz advies
Digitaal bestellen en afrekenen, een snellere service, social media integratie en online acties. Gaan we dan echt van persoonlijk naar digitaal? Nee, niet helemaal. Wij geloven in digitale ondersteuning, niet in complete vervanging.
Gastblog eazie
Interview met Eazie over het gebruik van Jamezz en de persoonlijke ervaringen van personeel en klanten.