Dit zijn de 3 oplossingen voor personeelstekort in de horeca

Een stabiele personeelsbezetting

 // Jamezz ADVIES

Oplossingen personeelstekort horeca

 

Verbeter de GASTbeleving door te vernieuwen

 

Met de maatschappelijke ontwikkeling van de afgelopen jaren is er een duidelijke verschuiving geweest van horecapersoneel naar diverse andere sectoren.

En daar deed covid-19 nog een schepje bovenop... 

Doordat er simpelweg geen werk was is eenieder ergens anders aan de slag gegaan. In elke horecaonderneming hangen nu de flyers duidelijk in het zicht: Personeel gezocht!

Maar in de tijd dat de horecadeuren nog gesloten waren, hebben ook veel ondernemers achter de schermen hard toegewerkt naar de heropening van de zaak:

 

Welke innovaties zijn er om de gast nog beter te helpen?

Kunnen zowel de gasten als de medewerkers in de horeca ondersteund worden door digitale vernieuwingen?

Welke trends zijn er om zowel het personeelstekort te ondervangen en tegelijkertijd de gastbeleving een boost te geven?

 

Lees het hieronder:

 

Personeelstekort horeca oplossingen

 

 

Oplossing 1 – Kies voor duurzaamheid, hygiëne en PLEZIER met QR bestellen

 

We kennen allemaal Johan Cruijff zijn meest bekende quote: "Elk nadeel heeft zijn voordeel!De horeca is weer open, maar het personeelstekort is een feit.

Ondernemers worden aan het denken gezet hoe de horecazaak verantwoord open kán blijven. Slimme horecaondernemers zijn in de wereld gedoken van mogelijkheden en oplossingen.

De afgelopen maanden is er gekeken naar toekomststappen voor de horeca gericht op duurzaamheid, hygiëne en plezier. Het QR bestellen is bij uitstek dé oplossing voor nu en de toekomst.

Want weet je waar QR voor staat? QR staat voor quick response. Een geweldige service die elke horeca onderneming kan gebruiken!

 

Bij Jamezz kunnen we deze dienst efficiënt en snel bij jou inzetten zodat je direct de beste service aan de gasten kunt bieden én de medewerkers zich volledig kunnen richten op gastvrijheid en hospitality. Klaar voor een win-win situatie met QR bestellen?

 

Personeelstekort horeca bestelzuil

 

Oplossing 2 - Ontdek de efficiëntie van een bestelzuil

 

Een andere oplossing voor het personeelstekort is de aanschaf van een bestelzuil.

Bij binnenkomst is de bestelzuil duidelijk zichtbaar en zorgt het voor direct gemak bij de gasten. De communicatie is helder en binnen een paar klikken is de bestelling eenvoudig doorgegeven. 

De gebruikers hebben zelf de volledige controle en een bestelzuil voorkomt lange wachtrijen voor de kassa. Van wandmodel tot tafelmodel en van echte eye-catcher tot simpel touchscreen device

 

Gasten vinden het geweldig. 

 

Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw horecaonderneming te bespreken.

 

 

Oplossing 3 - Creëer een beleving met de tablet bestel app

 

Door een bestelomgeving te creëren via de tablet bestel app wordt de gast direct meegenomen in een digitale beleving, dat een extra dimensie geeft aan de horeca-ervaring.

Voeg tijdrondes toe in all-you-can-eat concepten, koppel de self-order software met social media en voeg gemakkelijk foto’s en video’s toe voor extra beeld. 

Doordat de lay-out ontworpen is voor een ultieme gebruikersvriendelijkheid -geheel in eigen huisstijl- is het gemak van bestellen erg prettig (en leuk!) voor de gasten.

Bestellen wordt een ervaring waarin de gasten de controle hebben, zelf de snelheid bepalen en via de moderne omgeving een nieuwe beleving ondergaan.

 

Personeelstekort horeca tablet bestel app

 

Jamezz richt de tablet bestel app zodanig in dat het volledig aansluit bij jouw horeca concept. Meer weten? Neem gerust contact op met onze experts.

 

Waarom is het digitale bestellen zo populair geworden?

 

Naast dat het bestellen via de QR-code, tablet app of bestelzuil erg gemakkelijk is, is het ook een extra service naar de gast én het personeel toe.

Dat was ook al vóór covid om de hoek kwam kijken.

Er ontstaat namelijk minder irritatie bij de gast en minder stress bij de medewerkers door een stabielere personeelsbezetting.

Daarbij innoveert ook de horeca branche mee met de digitale ontwikkelingen en wordt self-ordering onmisbaar in de toekomst.

 

Kortom; door digitale oplossingen aan te schaffen biedt je extra service voor je gasten en ontzorg je je huidige personeel waardoor er meer ruimte en aandacht is voor de gast. 

 

Heb jij een horecazaak en wil je eens verkennen of een van deze oplossingen iets voor jouw zaak kan betekenen? Laat hier een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 

Mis geen relevante updates en schrijfje in voor onze nieuwsbrief!

 

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2023 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia