De trend van 2022: een bestelzuil in je winkel!

En waarom je dit niet mag missen.

 // Jamezz ADVIES

Bestelzuil in je winkel

 

De trend van 2022: een bestelzuil in je winkel!

 

We zien het steeds vaker: horeca- en retail ondernemingen met een extra verkooppunt in de zaak: een bestelzuil. We noemen dit ook wel een self-order kiosk of zelfscan kassa. Een trend die in 2022 grote sprongen gaat maken. Want naast de horeca- en retail, zien we ook steeds meer bestelzuilen in winkels. Denk bijvoorbeeld aan een self-order kiosk in souvenirshops op vakantieparken, een zelfscan kiosk in hotelwinkeltjes én de grab&go kiosks op luchthavens.

 

Verschillende bestelzuilen

 

Het is haast onvermijdelijk dat je nog nooit eens langs de zelfscan kiosk van je lokale supermarkt bent gelopen. Naast de bestelzuilen in de MacDonalds, zijn dit misschien wel de meest bekende voorbeelden. Maar ze bestaan in nog meer soorten en maten, namelijk:

  • Een wandmodel
  • Het tafelmodel
  • Enkelzijdig modellen
  • Dubbelzijdige modellen
  • Een triple-screen model

Naast deze hardware, moet je ook een softwarepakket kiezen dat bij jouw concept past. Zo kun je speciale features toevoegen aan je bestelzuil, bijvoorbeeld sms-notificaties of buzzers. Welke bestelzuil het beste bij jouw winkel of andere onderneming past, hangt af van je concept, de grootte van je zaak, de locatie, je werkwijze en het budget.

TIP: Wil je weten wat een bestelzuil voor jouw winkel kan betekenen? Plan gerust een gratis adviesgesprek in met onze experts en we kijken mee naar jouw persoonlijke situatie. 

 

Bestelzuil in je winkel

 

Waarom een bestelzuil in je winkel?

 

Waar fastfoodketens, supermarkten en luchthavens al voorgingen, zijn er nu ook steeds meer kleinere ondernemingen die het voordeel inzien van een bestelzuil. Maar waarom eigenlijk? We zetten de voordelen graag nog eens op een rij:

  • • Een bestelzuil in je winkel is een extra verkooppunt, waardoor je meerdere klanten tegelijk kunt helpen
  • • Je kunt je personeel optimaal inzetten en daarmee creëer je meer aandacht voor de klant
  • • Het verbetert de gastervaring, omdat klanten op eigen tempo kunnen beslissen over hun aankoop. Hierdoor is men geneigd tot wel 25% meer te besteden.
  • • Het is een innovatieve eye-catcher voor je bedrijf, volledig aan te passen aan jouw concept. 
  • • Je betaald een vast maandelijks tarief dat veel en veel goedkoper is dan een extra collega. 

 

Bij Jamezz werk je al met een bestelzuil vanaf €100,- per maand. Deze prijs is exclusief de hardware. Met het gebruik van onze software druk je enorm de maandelijkse kosten. Daardoor verdien je de complete investering snel weer terug. Meer weten? Kijk alvast hier

 

Link naar bestelzuil in winkel

 

Kosten bestelzuil

 

We begrijpen dat trends vragen om verandering en dat vraagt wat van de ondernemer. Je wilt de risico’s zoveel mogelijk beperken, maar ook niet achterlopen op de rest. Inmiddels werken we samen met onder andere luchthaven Zaventem, Wok2Go, Shell, Autogrill, Roompot, de lokale koffiezaken en de trend zet zich ook voort in hotels, dierenparken, winkels en meer. 

Om je alvast een beetje op weg te helpen geven we een globaal plaatje van de kosten van een Jamezz bestelzuil, zodat je enigszins weet wat je kunt verwachten:

Softwarepakket bestelzuil
Maandelijks abonnement: vanaf €100,- tot €250,-
Opstartkosten: vanaf €425,-
Kassakoppeling: afhankelijk van de kassa

Hardware
Afhankelijk van welk model bestelzuil je wilt begint de eenmalige investering bij ongeveer €3000,- per kiosk en dat kan oplopen tot €10.000,- voor een extravagant model.

Zoals je leest is de keuze dus afhankelijk van je business, je wensen en je budget.

We hopen je hierbij een beter beeld te geven, maar we snappen ook dat je meer wilt weten wat dit voor jouw zaak betekent.


WIL JE EEN KEER GRATIS ADVIES VAN ONZE EXPERTS OF WIL JE MEER WETEN OVER DE KOSTEN EN DETAILS VAN EEN BESTELZUIL? DAN PLANNEN WE GRAAG EEN GESPREK MET JE IN. NEEM CONTACT OP VIA DEZE LINK.

Mis geen relevante updates en schrijfje in voor onze nieuwsbrief!

 

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2023 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia