Intelligent heropenen? dat doe je zo!

OMZET, KLANTENBINDING EN INNOVATIE.

 // Jamezz ADVIES

De Nieuwe Horeca

INTELLIGENT HEROPENEN: 3 belangrijke pijlers

Als horecaondernemer wil je als geen ander zo snel mogelijk de deuren openen. Doen waar je goed in bent, gasten verblijden en je business draaiende houden. In sommige steden wordt al geëxperimenteerd met een ‘intelligente heropening’. Door gebruik te maken van digitalisering is een heropening -zelfs wanneer de coronacijfers tot aan het plafond stijgen- altijd intelligent. Om ‘intelligent’ te heropenen, zijn er drie pijlers belangrijk: omzet, klantenbinding en innovatie. In deze blog lees je hoe je digitalisering zo inzet, zodat je gelijk begint met een vliegende start.

omzet genereREn door QR bestellen!

Als horecaondernemer ben je door de pandemie hard getroffen. De heropening is een nieuwe start en daar wil je nu dan ook het maximale uit halen. Met gebruik van nieuwe software in de vorm van een QR applicatie, wordt omzet generen een stuk makkelijker. De QR-applicatie biedt een gekoppeld online bestel- en betalingssysteem, je ondervangt tijdrovende taken van je personeel en de bestelfrequentie en bestelgroottes stijgen enorm. Er is bijna geen ‘wachttijd’ voor je gasten, behalve tussen het plaatsen van een bestelling en uitserveren. Door een buzzer of sms-notificatie laat je gasten weten wanneer de bestelling klaar is. Buiten dat de snelheid het aantal bestellingen ten goede komt, is het ook nog eens coronaproef.

 

De Nieuwe Horeca

gasten aan je zaak binden!

Heropenen betekent nieuwe klanten, en nieuwe klanten brengen  nog meer nieuwe klanten. Althans, wanneer je de gasten aan je zaak weet te binden. Dat gasten aan de hand van de QR-applicatie veel zelf kunnen doen, betekent niet dat er geen interactie meer plaatsvindt. De QR-applicatie vervangt je personeel niet, maar werkt ernaast. Via de QR applicatie kun je enerzijds informeren over openingstijden, en hygiënemaatregelen. Anderzijds is het super handig voor leuke acties, upsell of cross-sell, en het analyseren van het klantgedrag. Alles gekoppeld aan één systeem, en zelfs aan je social media. Hiermee krijgt de gastbeleving een boost, kun je de gasten online op de hoogte houden en gemakkelijker binden aan je onderneming. Spannend al die ontwikkelingen? Geen zorgen. Jamezz helpt je hierbij.

duurzaam innoveren

Nieuwe horecatrends gaan sneller dan je denkt. Je wilt niet achter blijven en je wordt graag persoonlijk geadviseerd om jouw bedrijfsvoering te optimaliseren. Ook in de toekomst. Vind je het spannend om ‘intelligent’ te heropenen? Geen zorgen. Wij stellen altijd de vragen: “Waar liggen voor jou de uitdagingen? Wat wil je graag in de toekomst en hoe kunnen we je daarbij helpen? Samen kijken we naar de mogelijkheden en bepalen we met jou de koers.

Jamezz zal altijd blijven ontwikkelen en nooit stilstaan. De continueontwikkeling is daarmee onderdeel van ons product en onze service. Wij halen onze voldoening uit de groei en het voorop lopen. Dit zorgt ervoor dat jij als klant altijd op met ons voorop zal lopen en eenvoudig mee ontwikkeld.

Laten we samen intelligent heropenen! Neem vrijblijvend contact  op voor kennismaking.

Meer weten over de laatste horecatrends? Lees onder andere de gastblogs van Wouter Verkerk, horecaspecialist & trendwatcher en schrijf je in voor meer updates.

Mis geen relevante updates en schrijf
je in voor onze nieuwsbrief!

 

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2023 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia