Bredase scale up Jamezz groeit uit tot internationale speler na fusie met MynOber

Nieuwsartikel

// Jamezz NIEUWS

Jamezz en MynOber gefuseerd

 

Entree Magazine, hét platform voor de horeca, publiceerde onlangs een mooi artikel over de fusie tussen Jamezz en MynOber. Lees het hele artikel na onderstaande introductie en kom erachter hoe Jamezz zo onwijs hard is gegroeid de afgelopen tijd.

 

VAN CONCURRENTEN NAAR COLLEGA’S

In 2017 hebben Mitch van den Berg en Sander Aerts een eigen software bedrijf opgezet; Jamezz. Na een half jaar sloot Joost Putters aan. Fabio Gronsveld en Jhorie Slot zijn in diezelfde periode gestart met de QR applicatie MynOber

Toen de mannen van MynOber en Jamezz elkaar in 2019 tegenkwamen op de Horecava beurs, stonden ze letterlijk met de ruggen tegen elkaar. “We raakten al vrij snel aan de praat over de markt, klanten en we deelden hetzelfde toekomst-perspectief. Ondanks dat we toen nog concurrenten waren, was er meteen een hele goede klik. We besloten om ’s avonds een hapje te eten en ook op vriendschappelijk niveau klopte het helemaal. Dat was onze eerste kennismaking, die uiteindelijk heeft geleid tot deze fusie.” Aldus Gronsveld.

 

[...] Jamezz en MynOber verwerken momenteel meer dan één miljoen bestellingen per maand. Via het platform wordt er jaarlijks meer dan 200 miljoen horeca-omzet gerealiseerd. 

 

LEES HET HELE ARTIKEL HIER.

 

Jamezz installeert in no-time een QR bestel app, bestelzuil, tablet bestel app of webshop voor jouw horecazaak.

Maak niet alleen gebruik van de technische support, maar ook zeker van de business experts. Neem gerust contact op voor een GRATIS adviesgesprek en ga knallend het nieuwe seizoen in!

Mis geen relevante updates en schrijf
je in voor onze nieuwsbrief!

 
 
 

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2024 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia