Met QR bestellen SCHOMMEL je veilig TUSSEN de maatregelen

Ben jij al klaar voor heropening?

10 jan 2021 // Jamezz ADVIES

QR bestellen

 

MET QR BESTELLEN SCHOMMEL JE VEILIG TUSSEN DE MAATREGELEN

 

Sinds de wisselende maatregelen omtrent COVID-19 is QR bestellen een redding voor veel horecaondernemers. QR bestellen betekent dat de gast zelf bestelt via een QR code. Hij of zij scant de code met een smartphone en komt direct in de digitale menukaart terecht. Na het plaatsen van de bestelling rekent de gast meteen af. Het personeel kan ervoor kiezen om de bestelling zelf te brengen of een buzzer of sms-functie te gebruiken. QR bestellen lost daarmee een groot van het personeelstekort op en is een veilig bestelproces op afstand. Aangezien de heropening weer in het zicht komt helpen we je graag om een zo stabiel mogelijk personeelsbeleid voor te bereiden. Lees hier meer over de bestel app voor horeca. 

 

VEEL MAKKELIJKER PERSONEEL INPLANNEN

 

Als er iets lastig is door de wisselende maatregelen, dan is het de personeelsbezetting wel. Vaak werken ondernemers nog met de harde kern, maar bij een heropening is er direct weer behoefte aan runners, glazenhalers, obers, serveersters enz. En dat kan best wat stress opleveren. Een bestel app voor horeca zorgt biedt een oplossing voor veel vraagstukken. 

“Heb ik nog genoeg personeel? Waar vind ik zo snel weer nieuw personeel? Hoelang mogen we nu weer openblijven? Hoe ga ik om met de wisselende maatregelen?” Het zijn allemaal brandende vragen in onzekere tijden. En wist je dat een bestelproces gemiddeld 4 minuten duurt? Hoe groter je zaak, hoe meer tijd je hieraan kwijt bent. Natuurlijk is het een handeling die bij de horeca hoort en daarom is QR bestellen geen complete vervanging voor je personeel. Maar... het is wél een hele loyale en interactieve collega die op oneindig veel plekken tegelijk kan zijn, waardoor jij jouw harde kern er makkelijker omheen kan plannen. 

 

horeca bestel app

 

NO WORRIES, DE GAST IS ER OKÉ MEE!


Een bestel app voor horeca bestaat al jaren, maar heeft door COVID-19 een behoorlijke versnelling doorgemaakt. Ondernemers zijn vaak bang dat QR bestellen de gast afschrikt. Uit onderzoek blijkt dat de gast het als fijn en rustig ervaart. En wel hierom:

• de druk is weg van een wachtende ober;
• hij of zij bepaalt zelf wanneer wanneer de volgende ronde wordt besteld;
• en neemt alle tijd om keuzes te maken;
• met als gevolg dat het bestedingsbedrag stijgt tot wel 30% per persoon.

Oftewel: QR bestellen is een extra dienst en een verlengstuk van iedere horeca onderneming. Het heeft voordelen voor de gast én de ondernemer. En no worries! Het gastencontact blijft doordat er nog steeds contact is bij het serveren van een bestelling, het ophalen van lege borden en glazen en de gast via de app nog steeds om een medewerker kan vragen.

Bij Jamezz werk je al met een QR bestel app vanaf €100,- per maand. De opstartkosten zijn €450,- en wij bieden 24/7 support service. We helpen iedere ondernemer graag groeien door altijd persoonlijk advies te geven. Contact opnemen? Klik hier

 

QR bestellen 2022

 

HOE WERKT QR BESTELLEN?

 

Het maakt niet uit in welke horecabranche je werkt, QR bestellen kan voor iedere onderneming voordelig zijn. Inmiddels zijn er duizenden grote en kleine horecazaken voorzien van deze stabiele factor in hun bedrijf. En dat worden er alleen maar meer. 

Wil je ook meer stabiliteit in je personeelsbezetting? Probeer hier gratis onze demo uit en neem gerust contact op voor een gratis adviesgesprek. 

We zijn ook dit jaar weer bereid om iedere ondernemer te ondersteunen.LIEVER EEN EIGEN AFHAAL EN BEZORG WEBSHOP, BESTELZUIL OF TABLET BESTEL APP AANSCHAFFEN? KLIK DAN EENS OP DEZE ANDERE PRODUCTEN EN DIENSTEN VOOR MEER INFORMATIE. 

Mis geen relevante updates en schrijfje in voor onze nieuwsbrief!

 

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2023 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia