QR bestellen in de horeca:

Waarom QR bestellen in de horeca onmisbaar is geworden.

26 april 2021 // OVER Jamezz

QR bestellen

QR BESTELLEN IN De horeca

QR bestellen geeft meer rust voor je team en is een onmisbare oplossing voor je bezettingsprobleem en de 1,5 meter economie. Daarbij verdwijnen de wachttijden voor je gasten en ontlast je jezelf bij piekmomenten. QR bestellen is geen vervanging voor personeel, maar een extra service op afstand. Daardoor houd jij meer tijd over voor gastvrijheid en genereer je tot wel 30% meer omzet.

De gast scant de QR-code op tafel, kiest en betaalt de bestelling via het geïntegreerde bestelplatform, waarna deze rechtstreeks binnenkomt bij je kassa en digitale keukenschermen. Betrouwbaar, makkelijk en helemaal zelf te managen. Lees verder hoe het werkt.

Hoe werkt qr bestellen?

Zet een QR-code op tafel die gasten kunnen scannen met hun smartphone. Aparte applicaties of inloggegevens zijn niet nodig, gasten komen automatisch - met het tafelnummer al gekoppeld – op jouw persoonlijke bestelsite. Ze kiezen hun bestelling en rekenen direct af, waarna de order meteen binnenkomt bij de keuken en/of de bar. Door middel van een sms-functie of buzzer laat je gasten weten als de bestelling klaar is. Liever zelf uitserveren? Dat kan natuurlijk ook. Makkelijk en efficiënt, waardoor je meer controle krijgt over wisselende drukte.

 

QR bestellen

QR ALS COLLEGA, NIET ALS VERVANGING

QR bestellen lost problemen met onderbezetting of piekmomenten op. Inspelen op wisselende drukte wordt makkelijker, want er is altijd een digitale butler aanwezig. Daardoor hoeven gasten niet meer te wachten op bedienend personeel en lopen ze niet weg als ze niet gezien worden. Je medewerkers hebben juist meer tijd voor persoonlijke aandacht. Resultaten tonen aan dat gasten zelfs sneller en meer bestellen. Daarbij vinden ze het leuk om zelf ‘in charge’ te zijn en is de online butler nooit ziek of op vakantie.

MEER OMZET DOOR QR BESTELLEN

Bestellen met QR is laagdrempelig. Scannen, invoeren, betalen en klaar! Door deze snelheid groeit de bestelfrequentie en tevens de bestelgroottes. Door slim upsellen en cross-sellen via pop-ups in je bestelscherm weet je zeker dat er niemand wordt overgeslagen. Het is een service op afstand, waardoor er veel tijd gewonnen wordt. Denk maar eens aan strandbedden of hotelkamers. Door de directe koppeling met het tafel- of kamernummer weet je precies waar de gast zit, zonder dat hij of zij moet wachten op personeel. Die tijd kun jij weer gebruiken om al die extra drankjes te maken ;)

Lees hier meer over QR bestellen en Jamezz of schrijf je voor de allerlaatste updates

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2023 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia