Steeds meer hotels en vakantieparken maken gebruik van QR bestellen

En dit zijn de drie belangrijkste redenen

// Jamezz ALGEMEEN

QR bestellen hotels en vakantieparken

 

Bestellen via een QR code in hotels en vakantieparken: we zien de digitalisering enorm groeien in de vrijetijdsindustrie. Onder andere Van der Valk Hotels, Hotel van Oranje, Hotel New York, Europarcs en Roompot maken al een tijd gebruik van onze self-order oplossingen. 

En dat is niet voor niets. 

De groei van digitalisering in de leisure branche heeft grofweg drie redenen:

  • • Het verbetert de service naar de gast toe
  • • Het is een oplossing voor het chronische personeelstekort 
  • • Men kan nóg meer gasten bedienen, zonder extra tafels -en personeel- in te zetten

 

QR bestellen is een extra service voor de gast

Roomservice bestellen via een QR code, een drankje bestellen terwijl je op het strand zit of vanuit je vakantiehuisje het diner laten bezorgen. Tegenwoordig wordt die flexibiliteit en het gemak erg gewaardeerd door gasten.

Ze zijn immers niet voor niets op vakantie of een weekendje weg, en willen ontzorgd worden.

Daarnaast merken we dat de kans op miscommunicatie en teleurstelling aanzienlijk kleiner wordt door een digitale menukaart te gebruiken.

Is er een drankje of gerecht uitverkocht? Dan haal je dat makkelijk en snel uit de digitale menukaart via de backoffice van de bestel app.

Geen discussies meer aan tafel en geen sombere gezichten bij een tegenvaller.

Weg nee-verkoop. Hallo service!

 

QR bestellen vakantieparken

 

 

Een derde belangrijke factor is dat QR bestellen ruimte biedt voor persoonlijke aandacht. Kussentje onder de rug? Een bakje water voor de hond?

Doordat de gast op zijn of haar eigen tempo zélf bestelt, krijgt het personeel meer ruimte voor andere zaken.

Want persoonlijke contact met de gast maakt óf breekt uiteindelijk de gastbeleving.

En daar dragen wij graag ons steentje aan bij! Aan dat eerste dan ;)

 

Wist je dat je al voor €100,- per maand een complete self-order software aanschaft? Deze software kun je gebruiken voor een QR bestel app, bestelzuil, webshop en/of tablet bestel app. Meer weten? Kijk eens bij onze producten. 

 

QR bestellen app

 

Stabiele personeelsbezetting? Het kan!

Onze klanten geven aan dat hun personeelsbezetting door QR bestellen een stuk stabieler wordt. Wanneer je weet dat gasten altijd in de gelegenheid zijn om een bestelling te plaatsen, neemt dat veel stress weg.

Daarbij wordt er ruimte gecreëerd voor een andere werkwijze.

Denk aan meer focus op het uitserveren, ruimte voor persoonlijke aandacht (zoals eerder benoemd), maar ook ruimte om digitalisering als ondersteuning van een stabielere personeelsbezetting in te zetten.

Misschien heb je wel minder mensen nodig? 

Wist je dat je ook gebruik kan maken van een bestelzuil of zelfscan? Handig voor bij de snackbar in het park of in het souvenirwinkeltje in het hotel. Lees meer over bestelzuilen bij onze producten.

QR bestel app hotels

 

Blijf serveren, ook wanneer het vol zit.

QR bestellen wordt in de leisure industrie vaak ingezet als extra service voor de gast, een stabiele personeelsbezetting, maar ook om gasten buiten het totaal aantal couverts te kunnen bedienen.

Eigenlijk is dat ook een extra service, maar de moeite waard om apart te benoemen.

Want hoe mooi zou het zijn om dit aan gasten te kunnen bieden:

  • • "Zit het restaurant vol en wilt u niet de deur uit? Dan komen we het ontbijt/lunch/diner gewoon bij u langsbrengen! Bestel eenvoudig onze roomservice via de QR code op de hotelkamer of maak gebruik van onze webshop."
  •  
  • • "Gaan jullie lekker het strand op of het park in? Heerlijk, het is goed weer! Bestel gerust via onze QR code wat drankjes en hapjes, dan zetten we dat hier voor jullie klaar. We sturen een sms wanneer de bestelling opgehaald kan worden of neem een buzzer mee die afgaat als het klaar staat! Veel plezier!"
  •  
  • • "Lekker picknicken tijdens de fietstocht? Dat kan hoor! Bestel via onze webshop wat jullie mee willen nemen, dan zorgen wij dat het op tijd klaar staat."
  •  

En zo hebben we nog een aantal voorbeelden van onze klanten, maar het gaat nu om jou.

Benieuwd wat wij voor jouw hotel of vakantiepark kunnen betekenen? Laat hier een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Mis geen relevante updates en schrijf
je in voor onze nieuwsbrief!

 
 
 

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2023 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia