BESTELZUIL

 

Zo’n bestelzuil, zou dat nou echt de investering waard zijn? Zou het nou echt meer opleveren dan dat het kost? Je snapt dat het eerst even investeren is, maar je ziet ook de mogelijkheden. Weet je wat? Overleg even met onze ervaren experts en we denken met je mee.

CREËER EEN UNIEKE BESTELERVARING VOOR JE GAST!

o Een bestelzuil leidt tot gemiddeld 25% meer omzet
o Laat de gemiddelde besteding per gast duidelijk stijgen
o Zorg voor een efficiëntere personeelsinzet
o Haal een eye catcher in jouw zaak
o Drukt de maandelijkse kosten
o Voorkom lange onoverzichtelijke drukte voor de balie
o Genereer extra inkomsten via upsell en cross sell

BESTeLZUIL

 

Echt alles is aan te passen zodat het past bij jullie stijl. Bewerk afbeeldingen, screensavers, layouts, gifs, teksten en kleuren, zodat het hoort bij jouw onderneming!

Jamezz is volledig vrijstaand te gebruiken. Via het online keukenscherm of een losse bonnenprinter kun je de bestellingen direct binnen zien komen.

Met een enkele druk op de knop laat je je gasten weten dat de bestelling gereed is.

Zie alle bestellingen direct online binnenkomen, zelfs vanaf je telefoon kun je ben je constant op de hoogte van de bestellingen.!

Geen onverwacht hoge rekeningen achteraf. Gewoon een standaard tarief ongeacht het aantal bestellingen.

Kiosk

Heeft iemand geen drinken bij hun bestelling? Wat dacht u van karaf tafelwater? Speciaalbiertje? Wellicht dat een portie nootjes of bitterballen hier goed bij gaat...

Laat de gasten betalen zoals je zelf wil. Dit kan normaal bij het personeel, direct online bij iedere bestelling, maar ook achteraf online in 1 keer voor de hele tafel.

Met gebruik van de allergenenfilter informeer je jouw gasten goed over de allergenen die aanwezig zijn in jouw gerechten.

Kies verschillende talen op de Jamezz kiosk.

Jamezz helpt jou mee om de jonge gasten een beetje in de gaten te houden qua alcoholconsumptie. Door middel van een leeftijdscheck zullen zij eerst moeten bevestigen dat zij daadwerkelijk alcohol mogen bestellen.

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2021 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia