Partner worden

 

Onze Jamezz horeca bestel applicaties zijn inmiddels wereldwijd actief. Duizenden ondernemers weten ons te vinden en we groeien iedere dag harder en sneller. Onze technische kennis en affiniteit met de horeca blijkt een gouden combinatie te zijn voor succes. Vanuit Jamezz zijn wij sterk van mening dat krachten bundelen dé manier is om te groeien en doelen te bereiken. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe leveranciers die zelfstandig onze horeca bestel applicaties aan eigen klanten kunnen aanbieden.

WAT WIJ ONZE PARTNERS BIEDEN

Over de hele wereld hebben wij partners om de horeca bestel applicaties van Jamezz op de kaart te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende kassaleveranciers of promotiewerk. We waarderen iedere partner enorm en daarom vinden wij een gepaste beloning heel belangrijk. Samen vanuit passie successen behalen en daarvan de vruchten plukken. Bij Jamezz ben je aan het juiste adres voor een vruchtbare samenwerking.

JAMEZZ PARTNER WORDEN

Wil je ook meegroeien met het succes van de horeca bestel applicaties van Jamezz? Bekijk hieronder de 3 stappen of neem contact op en deel je interesse. Ook bij out-of-the-box ideeën kun je ons benaderen. We staan altijd open voor een gesprek om samen verder te groeien!

 

Partner worden

 

1. Get in touch

 

Laat weten dat je het ook wel ziet zitten om mee te groeien met de Jamezz horeca bestel applicaties. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om te sparren over de mogelijkheden om als zelfstandige leverancier aan het werk te gaan.

2. Get connected

 

Wij hechten enorm veel waarde aan onze partners. Voor een goede samenwerking is het voor ons heel belangrijk dat de neuzen dezelfde kant op wijzen en we beiden hetzelfde uitdragen.

Daarom zorgen wij voor een goede fundering om onze handen ineen te slaan. We regelen alle materialen en geven je alle kennis om de samenwerking tot een groot succes te maken.

3. Get going!

 

Als partner krijg je enorm veel ondersteuning van ons team. Wij zorgen dan ook dat je goed getraind bent en uiteindelijk helemaal zelfstandig klanten kunt aansluiten en support kunt leveren.

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2022 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia