Partner worden

 

Waarom moeilijk doen als het samen kan? Vanuit Jamezz zijn wij sterk van mening dat krachten bundelen dé manier is om te groeien en je doelen te bereiken. Daarom staan wij altijd open voor nieuwe samenwerkingen.

Over de hele wereld hebben wij partners die ons meehelpen Jamezz verder op de kaart te zetten, uiteraard in ruil voor een gepaste beloning of wederdienst. Voor ons zijn de bouwstenen van een goede samenwerking vertrouwen, openheid en het delen van succes.

JAMEZZ PARTNER WORDEN?

Deel je deze visie en wil je ook met ons meegroeien door bijvoorbeeld Jamezz partner te worden? Meld je dan hiervoor eenvoudig aan. Zie je andere mogelijkheden hoe wij elkaar kunnen versterken? Let us know!

 

Partner worden

 

1. Get in touch

 

Laat even weten dat je het ook wel ziet zitten om mee te knallen. Dan nemen we snel contact met je op en sparren we samen over de mogelijkheden en hoe we elkaar zouden kunnen versterken.

2. Get connected

 

Wij hechten enorm veel waarde aan onze partners. Voor een goede samenwerking is het voor ons heel belangrijk dat de neuzen dezelfde kant op wijzen en we beiden hetzelfde uitdragen.

Hiervoor zorgen wij dat we netjes alle lijstjes afwerken en een goede fundering leggen om langdurig de handen ineen te kunnen slaan. We zorgen dat je alle materialen en kennis in huis hebt om de samenwerking tot een groot succes te maken

3. Get going!

 

Als partner krijg je enorm veel ondersteuning van ons team. Wij zorgen dan ook dat je goed getraind bent en uiteindelijk helemaal zelfstandig klanten kunt aansluiten en hen support kunt leveren.

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2021 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia