Reselling Partner programma

 

Geloof jij ook in het concept van Jamezz? Heb jij wel oren naar het verkopen van een extreem schaalbaar en innovatief product? Wil jij ruim beloond worden voor je efforts en in rap tempo je business laten groeien? Lees dan nog eventjes verder...

 

Door onze succesvolle business strategie die gebouwd is op partners en samenwerkingen, is Jamezz razendsnel gegroeid naar een wereldwijd platform. Dit bereikten wij door samen te werken met lokale reselling partners en onze omzet ruimschoots te delen naar efforts en resultaten. Wist je bijvoorbeeld dat wij meer dan 50% van onze omzet delen met onze partners?


In onze rewarding structuur delen wij onze omzet op een wijze waardoor alle stakeholders gebaat zijn bij hetzelfde doel: Zoveel mogelijk gasten bedienen en blij maken. Wat goed is voor onze klanten, is goed voor onze partners en uiteindelijk ook voor ons. Dit werkt exact hetzelfde andersom.

 

// Wat bieden wij jou als reseller partner?

Rewarding structuur
Een enorm belonende rewarding structuur die zo is opgebouwd dat je exponentieel beloond wordt.

Verhoog je reward
Hoe groter je klantenkring, hoe hoger je reward.

Bestelvolumes
Hoe groter de klant en het bestelvolume, hoe meer jij beloond wordt.

Backoffice
Eigen backoffice waarin je zelf al je klanten kunt toevoegen en beheren.

Partnermanager
Een vaste partnermanager tot je beschikking.

Support
Directe meertalige support vanuit Jamezz HQ.

Partner worden

 

1. Get in touch

 

Neem contact op en laat ons je volledig bijpraten over hoe we onze samenwerking vorm zullen geven!

2. Get connected

 

Wij zorgen voor een goede fundering voor onze samenwerking. We regelen alle materialen en geven je alle kennis om het tot een groot succes te maken.

3. Get going!

 

Als partner krijg je enorm veel ondersteuning vanuit Jamezz. Wij zorgen dan ook dat je goed getraind bent en uiteindelijk helemaal zelfstandig klanten kunt aansluiten en ondersteunen.

INTEGRATIES

 

// Overleg met onze experts

Contact