bezorg & afhaal WEBSHOP

 

Overweeg je een bezorg & afhaal webshop? Zit je niet te wachten op een dure investering aan een bezorgplatform? Dat snappen we. Bij Jamezz bouwen we binnen 24 uur een professionele bezorg & afhaal webshop in eigen huisstijl. Na een onboardingstraining kun je de webshop volledig zelf beheren. En wij zijn er natuurlijk altijd om je te ondersteunen.

WAT BIEDT JAMEZZ BEZORG & AFHAAL webshop?

Onze bezorg & afhaal webshop is voorzien van alle mogelijke functionaliteiten die je nodig hebt. De webshop is aan vrijwel ieder kassasysteem te koppelen en is volledig gepersonaliseerd. Koppel de webshop aan je website of verwijs je gasten via social media. De gastbeleving wordt hiermee verlengd en krijgt een boost door de perfecte online omgeving. 

DE VOORDELEN VAN JAMEZZ bEZORG & AFHAAL WEBSHOP

Naast een gepersonaliseerde omgeving en uitgebreide functionaliteiten zijn er nog meer voordelen van de Jamezz bezorg & afhaal webshop:

• Geen commissies aan grote platforms
• Binnen 24 uur geregeld
• Transparant maandtarief
• Koppeling met social media
• 24/7 support en ondersteuning
• Continu ontwikkeling en verbetering

PROBEER ONZE DEMO EN NEEM CONTACT OP

Benieuwd hoe de bezorg & afhaal webshop werkt? Bekijk hieronder onze demo of ga direct naar de demo-omgeving en maak kennis met ons betrouwbare product. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze experts. Wij denken graag met je mee. 

BEZORG & AFHAAL
WEBSHOP

 

Echt alles is aan te passen zodat het past bij jullie stijl. Bewerk afbeeldingen, layouts, gifs, teksten en kleuren, zodat het hoort bij jouw onderneming!

Het hoeft echt allemaal niet lang te duren voor je eerste gerecht de deur uit is via jouw eigen Jamezz Webshop. Na even wat eenvoudig instelwerk en een korte training van ons ben je klaar om te gaan!

Een bestelling wordt direct naar de kassa gestuurd en verdeeld over de verschillende keukenschermen. Net zoals je gewend bent. Orders kunnen direct of later worden afgerekend. Net waar de voorkeur ligt.

Geen kassa? Geen probleem! Dan gebruik je toch gewoon het gratis Jamezz keukenscherm, gebruik je een losse bonnenprinter, of werk je via de mail!

We begrijpen dat je niet voor een enkel blikje cola op de brommer springt. Daarom is het mogelijk om minimum bedragen te hanteren of bezorgkosten te rekenen op basis van de afstand.

Webshop

Voor alle landen is het mogelijk om aan te geven tot hoe ver je wil bezorgen. Uitzonderingen kunnen we ook gemakkelijk voor je invoeren.

Een speciaal kerstmenu op de planning staan of wil je kaarten verkopen voor een bepaald evenement? Via de pre ordering functies biedt je deze items apart aan met aangepaste besteldagen.

Je wil natuurlijk niet dat de halve stad zijn bestelling om 6uur voor de deur verwacht. Daarom zorgen wij ervoor dat de keuzes van bezorg- en afhaaltijden netjes worden uitgesmeerd over de dag.

Voor een lasagne heb je natuurlijk wel even wat langer nodig dan voor 2 frietjes en een cola. Daarom kun je zelfs per gerecht de bereidingstijd instellen wat de wachttijd zal bepalen.

Beloon jouw trouwe bestellers met korting op hun volgende bestelling, dat zullen ze zeker waarderen!

AFHAAL & BEZORG KLANTEN

 

anne max

Anne & Max

van der valk

Van der Valk

Moeke

Moeke

Grand Cafe Staal

Grand Café Staal

Strandpark Zeeuwsekust

Strandpark de Zeeuwse kust

PLLEK

PLLEK

De Burgerij

De Burgerij

Friet fabriek

De Frietfabriek

LIVE DEMO

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2021 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia