PICK-UP & DELIVERY WEBSHOP

 

Overweeg je een pick-up & delivery webshop? Zit je niet te wachten op een mega dure investering aan een random bezorgplatform? Met Jamezz ben je binnen een dag online en heb je een compleet, betrouwbaar en persoonlijk platform. 

Je beheert de pick-up & delivery webshop bij Jamezz volledig zelf. Geen zorgen, we investeren natuurlijk eerst in een goede onboarding. Omdat de producten van Jamezz zo gebruiksvriendelijk zijn, ben je niet afhankelijk van een externe partij. 

BEHEER JE EIGEN pick-up & Delivery webshop

Onze pick-up & delivery webshop is voorzien van alle mogelijke functionaliteiten die je nodig hebt. Het platform is aan vrijwel ieder kassasysteem te koppelen en is volledig gepersonaliseerd. Koppel de webshop aan je website of verwijs je gasten via social media. De gastbeleving wordt hiermee verlengd en krijgt een boost door een perfecte online omgeving. 

BEZORG & AFHAAL
WEBSHOP

 

Echt alles is aan te passen zodat het past bij jullie stijl. Bewerk afbeeldingen, layouts, gifs, teksten en kleuren, zodat het hoort bij jouw onderneming!

Het hoeft echt allemaal niet lang te duren voor je eerste gerecht de deur uit is via jouw eigen Jamezz Webshop. Na even wat eenvoudig instelwerk en een korte training van ons ben je klaar om te gaan!

Een bestelling wordt direct naar de kassa gestuurd en verdeeld over de verschillende keukenschermen. Net zoals je gewend bent. Orders kunnen direct of later worden afgerekend. Net waar de voorkeur ligt.

Geen kassa? Geen probleem! Dan gebruik je toch gewoon het gratis Jamezz keukenscherm, gebruik je een losse bonnenprinter, of werk je via de mail!

We begrijpen dat je niet voor een enkel blikje cola op de brommer springt. Daarom is het mogelijk om minimum bedragen te hanteren of bezorgkosten te rekenen op basis van de afstand.

Webshop

Voor alle landen is het mogelijk om aan te geven tot hoe ver je wil bezorgen. Uitzonderingen kunnen we ook gemakkelijk voor je invoeren.

Een speciaal kerstmenu op de planning staan of wil je kaarten verkopen voor een bepaald evenement? Via de pre ordering functies biedt je deze items apart aan met aangepaste besteldagen.

Je wil natuurlijk niet dat de halve stad zijn bestelling om 6uur voor de deur verwacht. Daarom zorgen wij ervoor dat de keuzes van bezorg- en afhaaltijden netjes worden uitgesmeerd over de dag.

Voor een lasagne heb je natuurlijk wel even wat langer nodig dan voor 2 frietjes en een cola. Daarom kun je zelfs per gerecht de bereidingstijd instellen wat de wachttijd zal bepalen.

Beloon jouw trouwe bestellers met korting op hun volgende bestelling, dat zullen ze zeker waarderen!

LIVE DEMO

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2021 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia