bezorg & afhaal WEBSHOP

 

Overweeg je een bezorg & afhaal webshop? Zit je niet te wachten op een dure investering aan een bezorgplatform? Dat snappen we. Bij Jamezz bouwen we binnen 24 uur een professionele bezorg & afhaal webshop in eigen huisstijl. Na een onboardingstraining kun je de webshop volledig zelf beheren. En wij zijn er natuurlijk altijd om je te ondersteunen.

WAT BIEDT JAMEZZ BEZORG & AFHAAL webshop?

Onze bezorg & afhaal webshop is voorzien van alle mogelijke functionaliteiten die je nodig hebt. De webshop is aan vrijwel ieder kassasysteem te koppelen en is volledig gepersonaliseerd. Koppel de webshop aan je website of verwijs je gasten via social media. De gastbeleving wordt hiermee verlengd en krijgt een boost door de perfecte online omgeving. 

DE VOORDELEN VAN JAMEZZ bEZORG & AFHAAL WEBSHOP

Naast een gepersonaliseerde omgeving en uitgebreide functionaliteiten zijn er nog meer voordelen van de Jamezz bezorg & afhaal webshop:

• Geen commissies aan grote platforms
• Binnen 24 uur geregeld
• Transparant maandtarief
• Koppeling met social media
• 24/7 support en ondersteuning
• Continu ontwikkeling en verbetering

PROBEER ONZE DEMO EN NEEM CONTACT OP

Benieuwd hoe de bezorg & afhaal webshop werkt? Bekijk hieronder onze demo of ga direct naar de demo-omgeving en maak kennis met ons betrouwbare product. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze experts. Wij denken graag met je mee. 

BEZORG & AFHAAL
WEBSHOP

 

Een eigen webshop voor bezorgen en afhalen, geheel in eigen huisstijl. Bewerk afbeeldingen, layouts, gifs, teksten en kleuren, zodat het helemaal bij jouw onderneming past!

Het hoeft niet lang te duren voordat je eerste gerecht de deur uit is. Wij bouwen binnen 24 uur jouw eigen online webshop, zodat je na een korte training direct aan de slag kunt!

Iedere bestelling vanuit de webshop wordt direct naar de kassa en/of keukenscherm(en) gestuurd. Orders kunnen meteen worden afgerekend of naderhand. Het is maar net waar de voorkeur ligt.

Een webshop zonder kassa? Geen probleem! Dan gebruik je toch gewoon het gratis Jamezz keukenscherm, een losse bonnenprinter of werk via mail!

Kies in de webshop zelf het minimale bestedingsbedrag en de bezorgkosten. 

Webshop

Voor alle landen is het mogelijk om aan te geven tot hoe ver je wilt bezorgen. Uitzonderingen kunnen we ook gemakkelijk voor je invoeren.

Biedt aparte items voor bijzondere dagen of evenementen aan via de pre-ordering functie. Denk hierbij aan een kerstmenu of tickets voor events.

De webshop kan gebouwd worden aan de hand van verschillende tijdsvakken. Zo voorkom je dat iedereen tegelijkertijd de bestelling om 18:00 uur verwacht. 

Voor een lasagne heb je iets meer tijd nodig dan voor een frietje en een cola. Daarom kun je ook per gerecht de bereidingstijd instellen. Dit wordt vanzelf gekoppeld aan de bezorgtijd.

Beloon jouw trouwe klanten automatisch met korting op hun volgende bestelling. 

AFHAAL & BEZORG KLANTEN

 

anne max

Anne & Max

van der valk

Van der Valk

Moeke

Moeke

Grand Cafe Staal

Grand Café Staal

Strandpark Zeeuwsekust

Strandpark de Zeeuwse kust

PLLEK

PLLEK

De Burgerij

De Burgerij

Friet fabriek

De Frietfabriek

LIVE DEMO

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2022 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia