Jamezz QR bESTELLEN

 

QR bestellen is de toekomst voor horeca. Geen wachttijden voor gasten, de oplossing voor personeelstekort en tot wel 30% meer omzet. Met de QR bestel app van Jamezz heb je een complete, betrouwbare en makkelijke applicatie in huis. Zowel voor jezelf, het personeel én de gast. Wij bouwen de bestel app volledig in jouw persoonlijke huisstijl en zorgen ervoor dat jouw business leidend is. 

QR bestel app voor iedere horeca ondernemer

QR bestellen van Jamezz is werkbaar voor iedere horeca ondernemer. Of je nu een koffiezaak runt of een pretpark, onze software ondersteunt iedere situatie. De Jamezz QR bestel app is daarnaast aan vrijwel ieder kassasysteem te koppelen. Staat jouw kassasysteem er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee in mogelijkheden.

HOE WERKT QR BESTELLEN VAN JAMEZZ?

QR bestellen van Jamezz is heel eenvoudig. Via een QR code komt de gast in je persoonlijke online omgeving terecht. Vaak is dat direct in de menukaart, of misschien wil je nog even kennismaken via een leuk bericht? Vervolgens plaatst de gast een bestelling en betaalt indien gewenst meteen online. Het personeel ziet op het keukenscherm of uitgeprinte bon wat er besteld is en kan direct aan de slag!

WAT BIEDT JAMEZZ QR BESTELLEN NOG MEER?

Met de Jamezz QR bestel app kun je heel veel kanten op. Je kan bijvoorbeeld tijdsloten aangeven, allergenen lijsten toevoegen, foto's en video's uploaden en zeer effectief upsellen en cross-sellen. De app brengt veel belangrijke data in zicht en is zeer ondersteunend aan je bedrijfsprocessen. 

QR BESTELLEN AANVRAGEN

Benieuwd of de QR bestel app voor jouw onderneming werkt? Probeer hieronder alvast onze gratis demo uit. Wil je meer informatie over klant worden? Klik dan hier. Alvast een gratis adviesgesprek inplannen? Neem contact op met onze experts en we denken graag met je mee!

Probeer de bestel app hieronder!

LIVE DEMO

Qr-app demo

QR BestelLEN

 

De QR bestel app van Jamezz is volledig aan te passen aan de huisstijl van jouw onderneming. 

De gast scant met de camera van een smartphone de QR code op tafel en komt direct in de digitale menukaart terecht. Hiervoor is dus geen aparte applicatie nodig.

Elke bestelling via QR wordt direct naar de kassa gestuurd en verdeeld over verschillende keukenschermen of bonnenprinters. Is de order direct betaald? Dan wordt de tafel gesloten. Zo niet, dan blijft deze netjes open staan om later af te rekenen.

Jamezz QR bestellen is ook volledig vrijstaand te gebruiken. Via het online keukenscherm of een losse bonnenprinter zie je de bestellingen direct binnen komen.

De Jamezz QR bestel app is volledig te beheren vanaf iedere device. Omdat Jamezz volledig cloud-based is, kun je altijd bij de backoffice, ook als je onderweg bent. 

Smartphone App QR

De Jamezz QR bestel app herkent direct de taal van de betreffende smartphone en past zich daar meteen op aan. Geen taalbarrières meer dus!

QR bestellen biedt enorm veel mogelijkheden voor slimme upsell en cross-sell functies. Vraag onze experts naar de beste marketingtools om het meeste uit de app te halen!

Bij Jamezz werken we met een transparant maandelijks tarief, ongeacht het aantal bestellingen. Zo heb je nooit te maken met onverwachte kosten.

Jamezz werkt perfect samen met de bediening en helpt op een leuke wijze iedereen aan een extra zakcentje. Creatieve tekst nodig? Wij helpen je graag!

Met gebruik van de allergenenfilter informeer je jouw gasten meteen over de allergenen die aanwezig zijn in jouw gerechten. Zo is het voor iedereen direct duidelijk!

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2022 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia