// QR Bestellen

QR bestellen van Jamezz werkt eenvoudig zonder aparte applicatie. De gast scant de QR code met de camera van een eigen smartphone en kom direct in het menu terecht. Na elke order wordt de bon binnen no-time geprint en kan uw keuken- en/of barpersoneel direct aan de slag.

Meteen betalen? Natuurlijk! Liever achteraf afrekenen? Geen enkel probleem. Ervaar zelf alle mogelijkheden van QR bestellen en boek een GRATIS demo bij onze experts.

Ervaar het zelf!

LIVE DEMO

Qr-app demo

QR Bestellen

 

De QR bestel app van Jamezz is volledig aan te passen aan de huisstijl van jouw onderneming. 

De gast scant met de camera van een smartphone de QR code op tafel en komt direct in de digitale menukaart terecht. Hiervoor is dus geen aparte applicatie nodig.

Elke bestelling via QR wordt direct naar de kassa gestuurd en verdeeld over verschillende keukenschermen of bonnenprinters. Is de order direct betaald? Dan wordt de tafel gesloten. Zo niet, dan blijft deze netjes open staan om later af te rekenen.

Jamezz QR bestellen is ook volledig vrijstaand te gebruiken. Via het online keukenscherm of een losse bonnenprinter zie je de bestellingen direct binnen komen.

De Jamezz QR bestel app is volledig te beheren vanaf iedere device. Omdat Jamezz volledig cloud-based is, kun je altijd bij de backoffice, ook als je onderweg bent. 

Smartphone App QR

De Jamezz QR bestel app herkent direct de taal van de betreffende smartphone en past zich daar meteen op aan. Geen taalbarrières meer dus!

QR bestellen biedt enorm veel mogelijkheden voor slimme upsell en cross-sell functies. Vraag onze experts naar de beste marketingtools om het meeste uit de app te halen!

Bij Jamezz werken we met een transparant maandelijks tarief, ongeacht het aantal bestellingen. Zo heb je nooit te maken met onverwachte kosten.

Jamezz werkt perfect samen met de bediening en helpt op een leuke wijze iedereen aan een extra zakcentje. Creatieve tekst nodig? Wij helpen je graag!

Met gebruik van de allergenenfilter informeer je jouw gasten meteen over de allergenen die aanwezig zijn in jouw gerechten. Zo is het voor iedereen direct duidelijk!

Onbeperkt aantal
QR-codes

Slimme upsell
mogelijkheden

Ideale ondersteuning
bij personeelstekort

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2022 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia