Jamezz QR bestel app

 

QR bestellen is de toekomst voor horeca. Geen wachttijden voor gasten, de oplossing voor personeelstekort en tot wel 30% meer omzet. Met de QR bestel app van Jamezz heb je een complete, betrouwbare en makkelijke applicatie in huis. Zowel voor jezelf, het personeel én de gast. Wij bouwen de bestel app volledig in jouw persoonlijke huisstijl en zorgen ervoor dat jouw business leidend is. 

QR bestel app voor iedere horeca ondernemer

Onze QR bestel app is werkbaar voor iedere horeca ondernemer. Of je nu een koffiezaak runt of een pretpark, onze software ondersteunt iedere situatie. De Jamezz QR bestel app is daarnaast aan vrijwel ieder kassasysteem te koppelen. Staat jouw kassasysteem er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee in mogelijkheden.

HOE WERKT DE QR BESTEL APP VAN JAMEZZ?

QR bestellen via Jamezz is heel eenvoudig. Via een QR code komt de gast in je persoonlijke online omgeving terecht. Vaak is dat direct in de menukaart, of misschien wil je nog even kennismaken via een leuk bericht? Vervolgens plaatst de gast een bestelling en betaalt indien gewenst meteen online. Het personeel ziet op het keukenscherm of uitgeprinte bon wat er besteld is en kan direct aan de slag!

WAT BIEDT JAMEZZ QR BESTELLEN NOG MEER?

Met de Jamezz QR bestel app kun je heel veel kanten op. Je kan bijvoorbeeld tijdsloten aangeven, allergenen lijsten toevoegen, foto's en video's uploaden en zeer effectief upsellen en cross-sellen. De app brengt veel belangrijke data in zicht en is echt van toegevoegde waarde voor je onderneming.

QR BESTELLEN AANVRAGEN

Probeer hieronder alvast de bestel app in demo. Wil je meer informatie over klant worden? Klik dan hier. Voor meer informatie neem je contact op met onze experts. We denken graag met je mee.

Probeer de bestel app hieronder!

LIVE DEMO

Qr-app demo

QR BestelLEN

 

Echt alles is aan te passen zodat het past bij jullie stijl. Bewerk afbeeldingen, layouts, gifs, teksten en kleuren, zodat het hoort bij jouw onderneming!

Gasten hebben enkel de camera of een link nodig om bij de menukaart te komen, geen gedoe met downloaden dus.

Een bestelling van de gast wordt direct naar de kassa gestuurd en verdeeld over verschillende keukenschermen of bonnenprinters, net zoals je gewend bent. Is de order direct betaald, dan wordt de tafel gesloten. Zo niet, dan blijft deze netjes open staan.

Jamezz is volledig vrijstaand te gebruiken. Via het online keukenscherm of een losse bonnenprinter kun je de bestellingen binnen direct zien komen.

Jamezz beheer je vanuit je kassa, computer, tablet, of zelf je smartphone terwijl je onderweg bent. Doordat Jamezz volledig cloud-based is kun je altijd bij jouw eigen omgeving.

Smartphone App QR

Jamezz herkent direct in welke taal de telefoon staat en past zich daar direct op aan. Dit is ook nog handmatig door de gast te wijzigen. Ook de producten en opties? Ja, ook die vertalen netjes mee.

Heeft iemand geen drinken bij hun bestelling? Wat dacht u van karaf tafelwater? Speciaalbiertje? Wellicht dat een portie nootjes of bitterballen hier goed bij gaat...

Geen onverwacht hoge rekeningen achteraf. Gewoon een standaard tarief ongeacht het aantal bestellingen.

In onze ontwikkeling besteden wij ook veel aandacht aan het personeel. Jamezz werkt perfect samen naast de bediening en helpt op een leuke wijze die harde werkers aan een extra beloning. Gemiddeld tot 40% meer zelfs!

Met gebruik van de allergenenfilter informeer je jouw gasten goed over de allergenen die aanwezig zijn in jouw gerechten.

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2021 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia