Jamezz QR BestelLEN

 

QR bestellen is de toekomst. Geen wachttijden voor gasten, de oplossing voor personeelstekort en tot wel 30% meer omzet. Blijf niet achter en groei mee met de revolutie binnen de wereldwijde horeca. Haal het maximale uit je onderneming en ben altijd klaar voor de toekomst. Met Jamezz QR bestellen gun je jouw gasten en jezelf het gemak en het plezier van een nieuwe beleving.

Het gemak van QR bestellen!

Met Jamezz QR bestellen ben je altijd voorbereid op de nieuwste ontwikkelingen. Door een betrouwbaar bestelplatform groei je mee met de toekomst. De online omgeving wordt helemaal aangepast aan de look and feel van je zaak en is volledig zelf-managebaar.

Met QR bestellen verhoog je jouw omzet tot wel 30% en verlaag je ondertussen je kosten. De software is vrijwel aan ieder kassasysteem te koppelen, zonder een ingewikkelde applicatie.

Op deze manier heb je nooit meer een vervelend gevoel tegenover wachtende gasten!

Probeer de bestel app hieronder!

LIVE DEMO

Qr-app demo

QR BestelLEN

 

Echt alles is aan te passen zodat het past bij jullie stijl. Bewerk afbeeldingen, layouts, gifs, teksten en kleuren, zodat het hoort bij jouw onderneming!

Gasten hebben enkel de camera of een link nodig om bij de menukaart te komen, geen gedoe met downloaden dus.

Een bestelling van de gast wordt direct naar de kassa gestuurd en verdeeld over verschillende keukenschermen of bonnenprinters, net zoals je gewend bent. Is de order direct betaald, dan wordt de tafel gesloten. Zo niet, dan blijft deze netjes open staan.

Jamezz is volledig vrijstaand te gebruiken. Via het online keukenscherm of een losse bonnenprinter kun je de bestellingen binnen direct zien komen.

Jamezz beheer je vanuit je kassa, computer, tablet, of zelf je smartphone terwijl je onderweg bent. Doordat Jamezz volledig cloud-based is kun je altijd bij jouw eigen omgeving.

Smartphone App QR

Jamezz herkent direct in welke taal de telefoon staat en past zich daar direct op aan. Dit is ook nog handmatig door de gast te wijzigen. Ook de producten en opties? Ja, ook die vertalen netjes mee.

Heeft iemand geen drinken bij hun bestelling? Wat dacht u van karaf tafelwater? Speciaalbiertje? Wellicht dat een portie nootjes of bitterballen hier goed bij gaat...

Geen onverwacht hoge rekeningen achteraf. Gewoon een standaard tarief ongeacht het aantal bestellingen.

In onze ontwikkeling besteden wij ook veel aandacht aan het personeel. Jamezz werkt perfect samen naast de bediening en helpt op een leuke wijze die harde werkers aan een extra beloning. Gemiddeld tot 40% meer zelfs!

Met gebruik van de allergenenfilter informeer je jouw gasten goed over de allergenen die aanwezig zijn in jouw gerechten.

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2021 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia