VACATURES

Vacature Full-Stack Developer Jamezz

medior front end developer (reactjs)

Full time • WERKEN BIJ JAMEZZ

Wil jij meewerken aan de meest innovatieve self-order software voor de grootste horeca en retail klanten van Europa? Dat is mooi! Aangezien er een aantal mooie, grote projecten aankomen zijn wij op zoek naar Medior Front End Developers (REACTJS) die met ons mee willen groeien. 

Vacature marketing manager breda

MArketing manager

Full time • WERKEN BIJ JAMEZZ

Als Marketing Manager ben je zowel strategisch als uitvoerend verantwoordelijk voor alle marketing werkzaamheden. Je bedenkt effectieve campagnes met externe partijen en gaat aan de slag met een overkoepelde marketingstrategie. 

Vacature customer success specialist

Customer Success specialist

32 - 38 uur • WERKEN BIJ JAMEZZ

Als Customer Success Specialist ben jij het nieuwe gezicht van mooie samenwerkingen en houd je je dagelijks bezig met relatiebeheer en klantencontact. Je wilt tenslotte dat iedere klant zich gehoord en gezien voelt en je werkt nauw samen met Sales en Support.

Vacature partner & account manager

International partner & account manager

40 uur • WERKEN BIJ JAMEZZ

International Partner & Account Manager dekt misschien niet eens de lading. Je gaat namelijk je eigen klanten uitbreiden In de Nordics en de rest van Europa. Zelf ondernemen binnen Jamezz en onze producten verkopen, klanten aansluiten en support verrichten. Klinkt als iets voor jou? 

Vacature technical support specialist

Technical support specialist

32 - 38 uur • WERKEN BIJ JAMEZZ

Vind je het leuk om klanten in de horeca en retail te woord te staan door middel van technisch support? Top! Als Technical Support Specialist ondersteun je dagelijks onze klanten in hun digitale business. Denk hierbij aan klanten als Van der Valk Hotels, Anne&Max, Blijdorp, Apenheul, Roompot, Catermaat, maar ook van de lokale ondernemer.

Vacature onboarding specialist

Onboarding specialist

32 - 38 uur • WERKEN BIJ JAMEZZ

Wil je graag met mensen én technologie werken? Als Onboarding Specialist werk je voor 'best of both worlds'. Je zorgt dat nieuwe klanten en reselling partners klaargestoomd worden om het maximale uit Jamezz te halen. Dit doe je via een onboardingstraject met demonstraties en meetings, zowel telefonisch als op locatie.

Vacature Customer Support Medewerker IT Jamezz

customer support MEDEWERKER IT

32 - 38 uur • WERKEN BIJ JAMEZZ

Klantvragen beantwoorden en horecaondernemingen adviseren. Als Customer Support Medewerker IT ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Door middel van een digitaal ticketsysteem los je dagelijks problemen op in het veld. 

Vacature Full-Stack Developer Jamezz

FULL STACK DEVELOPERs

40 uur (32 in overleg) • WERKEN BIJ JAMEZZ

Wil jij meewerken aan de meest innovatieve self-order software voor de grootste horeca en retail klanten van Europa? Dat is mooi! Aangezien er een aantal mooie, grote projecten aankomen zijn wij op zoek naar vier (!) full stack developers die met ons mee willen groeien. 

Vacature sales representative International

SALES representative internationaal

32 - 38 uur • WERKEN BIJ JAMEZZ

Als sales representative internationaal ben je het gezicht van Jamezz, het gezicht van innovatie, maar vooral het gezicht van internationale partnerships. Jij begrijpt als geen ander hoe Jamezz alle horecaondernemers in het buitenland kan helpen en weet dit ook op een overtuigende wijze duidelijk en inzichtelijk te maken.

Stage Support IT Breda

STAGE CUSTOMER SUPPORT IT

STAGE • WERKEN BIJ JAMEZZ

Studeer je aan de opleiding Allround Medewerker IT Systems & Devices (of een andere IT-gerelateerde opleiding) en ben je op zoek naar een leuke stage in Breda? Op onze afdeling support is er weer een mooie stageplek vrijgekomen!

Stage commerciële economie / bedrijfskunde

HBO STAGE COMMERCIËLE ECONOMIE

Stage • WERKEN BIJ JAMEZZ

Wij zoeken een HBO stagiair(e) van de opleiding Commerciële Economie die aan de slag durft te gaan met het uitwerken van een nog niet bestaand commercieel vraagstuk. Bij ons krijg je alle vrijheid om te groeien en ervaring op te doen. En je krijgt er 15 fantastische collega's bij!

Vacature Stage Junior Accountmanager

STAGE JUNIOR ACCOUNTMANAGER

STAGE • WERKEN BIJ JAMEZZ

Wij zoeken twee MBO stagiaires van de opleiding Junior Accountmanager om bij Jamezz te leren en te groeien. Denk aan klanten te woord staan, relatiebeheer, meewerken tijdens onboarding trajecten en meer. 

Vacature Stage Junior Accountmanager

STAGE grafisch designer

STAGE • WERKEN BIJ JAMEZZ

Wij zoeken een stagiair grafisch design om bij Jamezz te leren en te groeien. Denk aan het ontwikkelen van accessoires, applicatie designs voor klanten, social media posts en videobewerking.

// Neem contact met ons op!

Contact

© Jamezz 2023 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia