VACATURES

Vacature Stage Junior Accountmanager

STAGE JUNIOR ACCOUNTMANAGER

13 AUG 2021 • WERKEN BIJ JAMEZZ

Wij zoeken twee MBO stagiaires van de opleiding Junior Accountmanager om bij Jamezz te leren en te groeien. Denk aan klanten te woord staan, relatiebeheer, meewerken tijdens onboarding trajecten en meer. 

Vacature Allround Support Medewerker Jamezz

SUPPORT MEDEWERKER

19 sep 2021 • WERKEN BIJ JAMEZZ

Nieuwe klanten aansluiten, klantvragen beantwoorden en horecaondernemingen adviseren. Als support medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Door middel van een digitaal ticketsysteem los je dagelijks problemen op in het veld. 

Vacature Full Stack Developer Jamezz

FULL STACK DEVELOPER

28 juli 2021 • WERKEN BIJ JAMEZZ

Als full-stack developer zul je ons vooral in de back-end gaan ondersteunen. De eerste klussen bestaan uit nieuwe features maken die onze klanten helpen, maar ook koppelingen maken met diverse externe systemen, zoals kassakoppelingen. 

Stage commerciële economie / bedrijfskunde

HBO STAGE COMMERCIËLE ECONOMIE / BEDRIJFSKUNDE

28 juli 2021 • WERKEN BIJ JAMEZZ

Wij zoeken een HBO stagiair(e) van de opleiding Commerciële Economie / Bedrijfskunde, die aan de slag durft te gaan met (big) data analyses en sales. Is marktonderzoek jouw ding? Word je helemaal warm van cijfers en analyses? En lust je op vrijdag graag een biertje om het weekend in te luiden? Bij ons krijg je alle vrijheid om te groeien en ervaring op te doen. En je krijgt er 15 fantastische collega's bij!

// Neem contact met ons op!

Contact

© Jamezz 2021 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia