VACATURES

Vacature Full-Stack Developer Jamezz

FULL STACK DEVELOPER

32 - 38 uur • WERKEN BIJ JAMEZZ

Om onze succesvolle self-order applicaties verder te doen groeien, zijn wij op zoek naar een full-stack developer om ons team te versterken. Je gaat jezelf bekend maken in een project dat geschreven is in PHP, Laravel en ReactJS en bent voornamelijk in de back-end bezig. 

Stage Support IT Breda

STAGE CUSTOMER SUPPORT IT

STAGE • WERKEN BIJ JAMEZZ

Studeer je aan de opleiding Allround Medewerker IT Systems & Devices (of een andere IT-gerelateerde opleiding) en ben je op zoek naar een leuke stage in Breda? Op onze afdeling support is er weer een mooie stageplek vrijgekomen!

Stage commerciële economie / bedrijfskunde

HBO STAGE COMMERCIËLE ECONOMIE / BEDRIJFSKUNDE

Stage • WERKEN BIJ JAMEZZ

Wij zoeken een HBO stagiair(e) van de opleiding Commerciële Economie / Bedrijfskunde, die aan de slag durft te gaan met (big) data analyses en sales. Is marktonderzoek jouw ding? Word je helemaal warm van cijfers en analyses? En lust je op vrijdag graag een biertje om het weekend in te luiden? Bij ons krijg je alle vrijheid om te groeien en ervaring op te doen. En je krijgt er 15 fantastische collega's bij!

Vacature Customer Support Medewerker IT Jamezz

customer support MEDEWERKER IT

32 - 38 uur • WERKEN BIJ JAMEZZ

Klantvragen beantwoorden en horecaondernemingen adviseren. Als Customer Support Medewerker IT ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Door middel van een digitaal ticketsysteem los je dagelijks problemen op in het veld. 

Vacature Stage Junior Accountmanager

SALES representative

32 - 38 uur • WERKEN BIJ JAMEZZ

Als Sales Representative ben je het gezicht van Jamezz, het gezicht van innovatie, maar vooral het gezicht van het helpen van ondernemers met het bereiken van hun creatieve doelen.

Vacature Stage Junior Accountmanager

STAGE JUNIOR ACCOUNTMANAGER

STAGE • WERKEN BIJ JAMEZZ

Wij zoeken twee MBO stagiaires van de opleiding Junior Accountmanager om bij Jamezz te leren en te groeien. Denk aan klanten te woord staan, relatiebeheer, meewerken tijdens onboarding trajecten en meer. 

// Neem contact met ons op!

Contact

© Jamezz 2022 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia