De nieuwe horeca: van persoonlijk naar digitaal?

QR bestellen, digitaal upsellen en online afrekenen.

// Jamezz advies

personeelstekort QR bestellen

 

Lekker met een biertje in het lentezonnetje zitten, dat moet al lang kunnen volgens veel horecabazen. Door digitale ondersteuning en een aangepaste routing is het mogelijk. “Maar horeca draait toch om menselijk contact?” Die vraag snappen we. Daarom pleiten we bij Jamezz voor een persoonlijk online platform, helemaal in de huisstijl van jouw zaak. Een betrouwbare omgeving, gebaseerd op jouw werkwijzen voor een maximale gastbeleving. Hoe ziet dat eruit in de praktijk? En wat doet het met de klantenbinding?

JOUW UNIEKE OMGEVING, OOK ONLINE

Gasten laten verdwijnen in een onhandige en onpersoonlijke applicatie om vervolgens hun bestelling te plaatsen. Nee, daar zijn wij het ook niet mee eens. Dat zou afdoen aan de gastbeleving. Het is namelijk JOUW zaak en je wilt - ook in de 1,5 meter economie – dat de gast terecht komt in JOUW (digitale) omgeving. Vooral lekker makkelijk, via een QR-code, met meteen interactie.

Daarnaast wil je niet vastzitten aan bepaalde werkwijzen, want die zijn per onderneming verschillend. En dat snappen we. Daarom geloven wij in een persoonlijk digitaal platform, geheel naar de wensen en in de huisstijl van jouw business.

 

De nieuwe horeca

makkelijk, betrouwbaar en kostenbesparend

Door het digitale platform van Jamezz krijg je onder andere ruimte voor een efficiënte personeelsbezetting. Dit heeft weer een positief effect op je personeelskosten en op de glimlach van je team. Ook moet het super makkelijk zijn om zelf de digitale omgeving te beheren. Maar je wilt er ook weer niet op leeg lopen. Je hebt al genoeg geleden als horecabaas. Het moet nu vooral leuk worden voor de gast, je personeel en dus uiteindelijk ook voor jezelf. En daar geloven wij in.

Hadden we al gezegd dat je écht alles zelf kan instellen en wijzigen? Van menukaarten tot aan acties en van social media tot aan gastenregistratie. Uiteraard allemaal na een effectieve onboarding.

EEN NIEUWE GASTBELEVING

Digitaal bestellen en afrekenen, een snellere service, social media integratie en online acties. Gaan we dan echt van persoonlijk naar digitaal? Nee, niet helemaal. Wij geloven in digitale ondersteuning, niet in complete vervanging. Een nieuwe gastbeleving met ontzettend veel mogelijkheden. Ons doel? De horecaondernemer, het personeel en de gast ondersteunen door het maximale uit ‘De Nieuwe Horeca’ te halen. Want hoe dan ook wordt er gevraagd om ons aan te passen aan de 1,5 meter economie. En met het lentezonnetje in het vooruitzicht wil je voorbereid zijn op een mooie toekomst.

 

QR bestellen personeelstekort

 

Ben jij al helemaal klaar voor de heropening van je zaak? Blijf je graag bij jezelf, je eigen huisstijl, jouw werkwijzen en wil je onafhankelijk kunnen opereren in een digitale omgeving? Wij zijn er voor je. Altijd gedreven vanuit de wensen van de klant. Neem gerust contact op of lees hier meer over klant worden.

Mis geen relevante updates en schrijf
je in voor onze nieuwsbrief!

 

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2023 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia