// Tablet bestel app

Met de Jamezz tablet bestel app neem je jouw gasten mee in een extra beleving. De traditionele menukaart evolueert in een online omgeving en dynamische bestel tool.

Ideaal voor all-you-can-eat concepten, maar ook als aanvulling op de QR horeca bestel app. Boek een GRATIS demo bij onze experts.

TABLET
BESTEL APP

 

Alle functionaliteiten van de bestelapp gelden ook voor de Jamezz tablet toepassing

Door het gebruik van kortingscodes en vouchers zorg je ervoor dat jouw gasten nog vaker bij jou terug zullen komen!

Laat je gasten via de app weten dat er vanavond bij jullie voetbal wordt uitgezonden of dat er wat speciaals te doen is.

Laat gasten hun eigen menu’s of broodjes samenstellen. We importeren alles zo uit je kassa en laten gasten kiezen wat ze willen.

Heeft iemand geen drinken bij hun bestelling? Wat dacht u van karaf tafelwater? Speciaalbiertje? Wellicht dat een portie nootjes of bitterballen hier goed bij gaat...

Smartphone App QR

Jamezz is volledig vrijstaand te gebruiken. Via het online keukenscherm of een losse bonnenprinter kun je de bestellingen direct binnen zien komen.

Wij snappen dat horeca een dynamische omgeving is. Je kunt zoveel QR-codes en tafels gebruiken als je wil!

Geen onverwacht hoge rekeningen achteraf. Gewoon een standaard tarief ongeacht het aantal bestellingen.

In onze ontwikkeling besteden wij ook veel aandacht aan het personeel. Jamezz werkt perfect samen naast de bediening en helpt op een leuke wijze die harde werkers aan een extra beloning. Gemiddeld tot 40% meer zelfs!

Met gebruik van de allergenenfilter informeer je jouw gasten goed over de allergenen die aanwezig zijn in jouw gerechten.

LIVE DEMO

tablet live demo

Onbeperkt aantal
tijdsloten

Slimme upsell
mogelijkheden

Ideale ondersteuning
bij personeelstekort

// Overleg met onze experts

Contact

© Jamezz 2023 // Algemene voorwaarden // Privacy verklaring // Cookies

server img Link naar Webfit Multimedia Webfit Multimedia